Ryan Adams će ponovno u jednoj godini objaviti tri albuma

‘Ovi će albumi podići moju umjetnost u potpuno drugu stratosferu’, poručuje samouvjereni Ryan preko društvenih kanala.

  • 6
    Shares
Ryan Adams

Ryan Adams je najavio da će, po drugi put, u svojoj karijeri objaviti 3 studijska izdanja u opsegu jedne godine. Prva dva albuma dobila su ime “Big Colors” i “Wednesdays” dok su detalji oko trećeg studijskog izdanja nešto opskurniji i nepoznatiji. Za sada.

Podsjećamo, posljednje studijsko izdanje velikog kantautora datira u 2017. kada je izbacio svoj 17. album “Prisoner”. Posljednji je put 3 albuma u jednoj godini objavio 2005. godine kada su “Cold Roses”, “Jacksonville City Nights” i “29” pojačali njegov kantautorski opus.

Adams je prošlog tjedna već objavio i grafiku za svoja prva dva albuma koja namjerava dignuti ove godine, a za “Wednesdays” je objavljen i popis pjesama. Album “Big Colors” biti će objavljen već 19. travnja, a u međuvremenu Adams je podijelio i studijski isječak sa snimanja navedenog albuma koji možete pogledati ispod teksta.

Poznato je također da će na drugoj ploči, “Wednesdays” gostovati i Jason Isbell, Benmont Tench i Emmylou Harris. Datum objave “Wednesdaysa” još nije poznat.

  • 6
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X