ŠČmania i u Londonu

Sinoćnjim nastupom pred 2000 ljudi u krcatoj londonskoj dvorani Here at Outernet, Let 3 je uspješno zaključio niz promotivnih nastupa uoči puta u Liverpool na završni dio natjecanja za najbolju pjesmu Europe.

Let 3 u Londonu (Foto: promo Dallas Records)

Scene koje smo gledali u Varšavi, Tel Avivu i Madridu ponovile su se i u Londonu, a prvi vrhunac dogodio se već prije samog nastupa kada je Let 3 prolazio pored fanova koji su čekali ulazak u dvoranu. Čim su ih ugledali engleski obožavatelji Leta 3 i Eurovizije uglas su zapjevali “Mamu ŠČ” u čemu im se odmah pridružio bend.

Uslijedila su brojna fotografiranja i kratki susreti s fanovima od kojih su mnogi nosili ŠČ obilježja, a jedan od njih u potpunosti se pretvorio u Prlju odnosno njegovog dvojnika. Nakon ovakvog uvoda bilo je jasno da nas čeka još jedan sjajan nastup htvatskih predstavnika. Ovoga puta prvo su pred punom dvoranom izveli “Ero s onog svijeta” predstavljajući tako engleskoj publici svoju verziju velikog djela hrvatske kulturne baštine s potpisom Jakova Gotovca.

Let 3 u Londonu (Foto: Dallas Records)

Dugi pljesak publike pokazao je da je “Ero” bio pun pogodak, a onda je uslijedila od fanova dugo očekivana izvedba “Mame ŠČ!”. I opet je uslijedilo zborno pjevanje, ovacije i potpunu euforiju u trenutku skidanja kostima koji su i ovdje do kraja osvojili publiku. Puni dojmova nakon kratkog, ali uspješnog puta u London, Letovci se upravo vraćaju u Hrvatsku i bez predaha nastavljaju akcije i pripreme za svoj skori put Zlatnim traktorom u Liverpool.

Podsjećamo da je Let 3 najavio veliki open air koncert 2.9. na zagrebačkoj Šalati, a neposredno nakon povratka s Eurovizije nastupit će 19.5. u beogradskom Domu omladine. Ulaznice za Šalatu u prodaji su putem sustava Eventim.hr, a za Dom omladine Beograda putem sustava Tickets.rs.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X