Skunk Anansie izbacili singl ‘Can’t Take You Anywhere’

Britanske rock ikone Skunk Anansie objavili su novi singl “Can’t Take You Anywhere” ususret nastupu u zagrebačkom Domu sportova 13. svibnja ove godine.

Skunk Anansie na Šalati (Foto: Danko Crnković)

“Pjesma je dvosjekli mač. Imamo prijatelje koje volimo, ali nas sramote, nemaju gumb za isključenje ili filtere. Pjesma govori podijeljenom svijetu, potrebi za oprezom te kako se nositi s novim prijateljskim poretkom. Nikada prije nisam imala dugogodišnje prijatelje koji razviju potpuno drugačije svjetonazore od mojih. Trebamo naučiti razumjeti ljude i odnositi se prema njima s poštovanjem i ljubavlju, ali i imati i svoje mišljenje”, poručuje Skin.

Skunk Anansie su krenuli na veliku europsku turneju koju su otvorili u Španjolskoj, a obići će sve od Islanda, Portugala, Njemačke Italije, zemalja Beneluksa ili primjerice Francuske. Nastupi diljem UK-a su dobrim dijelom unaprijed rasprodani, a mediji za bend kažu da utjelovljuje moć rocka i dalje pokazuje ono najbolje od sebe u nastupima.

Turneja najvećih hitova dovodi Skunk Anansie u Dom sportova gdje je zakazan novi susret s hrvatskom publikom. Nakon fantastičnog nastupa na Šalati u srpnju 2019., bend je uvrstio Zagreb na drugi dio velike slavljeničke turneje „25 Live @ 25“. Zasada ostaje jedini grad naše regije koji će dva puta ugostiti ovu live rock mašinu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X