‘Soundtrack života’ Anđela Jurkasa od danas u prodaji

Od danas je u prodaji diljem Hrvatske novi naslov Anđela Jurkasa, autora lanjskog publicističkog bestselera ‘Bez Rocka Trajanja’ knjiga i autorski CD album ‘Soundtrack života’. Prvi je takav projekt na ovim prostorima koji nudi istovremeno dva autorska izdanja te pionirski podhvat na terenu spajanja pop kulture, glazbe i self helpa.

Anđelo Jurkas - Soundtrack života

“Soundtrack života” je knjiga i CD album koji traži rješenje u vrijeme financijske/intelektualne/društvene/moralne krize, recesije, depresije, loših životnih faza, svih mogućih minusa i negativnih razdoblja života, prijedlogom svakom pojedincu kako pronaći feelgood atmosferu svog života pomoću popularne glazbe.

Koncepcijski originalan pristup na praktičan način režući godinu na 365 dana i dan na 24 sata za svaki trenutak u vremenu nudi neke odgovore kroz glazbu nevezanu stilovima, vremenom i prostorom, samo osjećajima. Pisana je pomirenjem varijante subjektivističko – objektivnog stila, tekst je osoban, esejistički, emotivan, polemički i populistički.

Autor kaže o izdanju: “Radi se o knjizi i albumu osjećaja nastalom od srca, u vremenu bez pameti. “Soundtrack života” je pokušaj pružanja ruke i osjećaja, glazba i štivo s željom bliskog kontakta i vraćanja ljudima onoga što su pozabili u vremenima jurcanja za lovom, poslom i sobom samima.”

Najkraći komentar djela dao je David Yow, kultna figura svjetske glazbene scene komentiravši: “This is quite an impressive project you have. I wish you very good luck.”

Saznajte više: Strogo nekontrolirane misli brbljavog pjesnika

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X