St. Vincent objavila album ‘Masseduction’

Prvi album St. Vincent nakon istoimenog izdanja iz 2014. godine ugledao je svjetlo dana. Novo izdanje nosi naziv ‘Masseduction’, a najavljeno je pjesmama ‘New York’, ‘Los Ageless’ i ‘Pills’.

St. Vincent 'Masseduction'
St. Vincent ‘Masseduction’

Peto studijsko izdanje Annie Clark (St. Vincent), kao što je već spomenuto, nasljeđuje izdanje „St. Vincent” (2014.), a prožeto je temama kao što su moć, sex, veze te smrt. „Masseduction” donosi 13 pjesama nastalih u produkciji St. Vincent te Jacka Antonoffa, a snimljenih u Electric Lady studiju na Manhattanu, Rough Consumer studiju u Brooklynu te Compound Fracture studiju u Los Angelesu.

„Svaki album koji sam snimila je neki arhetip” kaže Clark o novom albumu i nastavlja „’Strange Mercy’ je bio kućanica na pilulama, ‘St. Vincent’ je vođa kulta, ali „Masseduction” je drugačiji. Ovaj album je veoma osoban. Ne možete provjeriti činjenice, ali ako želite znati o mom životu, slušajte ga.”

Izdanje „Masseduction” sadrži godine pisanja, glasovnih zapisa, tekstualnih poruka te djelova melodija, koje je St. Vincent bilježila za vrijeme svojih putovanja, i pretočila u nove pjesme. Posebni gosti na izdanju su Thomas Bartlett na klaviru, Kamasi Washington na saksofonu, Jenny Lewis pridonjela je svojim vokalom, dok se za produkciju beatova pobrinuo Sounwave, poznat po svom radu s Kendrickom Lamarom. Pjesme „New York” i „Los Ageless” dobile su i prateće videospotove.

„Masseduction”– popis pjesama:

Hang On Me
Pills
Masseduction
Sugarboy
Los Ageless
Happy Birthday, Johnny
Savior
New York
Fear The Future
Young Lover
Dancing with a Ghost
Slow Disco
Smoking Section

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X