Šuška se da će Christopher Nolan režirati dva filma o Jamesu Bondu

Nolan je ranije rekao da bi preuzimanje franšize bila ‘nevjerojatna čast’.

Dr. No trailer (foto: United Artists/Wikipedia)

Christopher Nolan je navodno u pregovorima o režiji sljedeća dva filma o Jamesu Bondu, javlja publikacija World of Reel. Producentica franšize Barbara Broccoli navodno se “usredotočila” na Nolana, ali razgovori su odgođeni zbog štrajkova u Hollywoodu i redateljeve promotivne obveze prema “Oppenheimeru“.

Prema ugovoru Nolan bi trebao napisati i režirati dva filma o Jamesu Bondu, predvođena još nenajavljenim nasljednikom Daniela Craiga. Izvori tvrde da bi glavna točka spora oko ugovora mogla biti količina kreativne slobode koju Nolan želi za projekt. Ostali redatelji koji se navode kao potencijalne rezerve su Danny Boyle (“Trainspotting”), Denis Villeneuve (“Dune“) i Paul Greengrass (serijal o Bourneu).

Tijekom pojavljivanja u podcastu Happy Sad Confused Nolan je rekao da bi bila “nevjerojatna čast” režirati film o Jamesu Bondu. “Utjecaj tih filmova na moju filmografiju je neugodno očit”, objasnio je. “Bila bi nevjerojatna privilegija snimiti jedan. U isto vrijeme, kada preuzmete takav lik, radite s određenim skupom ograničenja.”

Dodao je: “To mora biti pravi trenutak u vašem kreativnom životu u kojem možete izraziti ono što želite izraziti i stvarno se zakopati u nešto unutar odgovarajućih ograničenja jer nikada ne biste htjeli prihvatiti nešto takvo i učiniti to pogrešno.”

Craig je završio svoju karijeru kao Bond u filmu “No Time To Die” iz 2021., redatelja Caryja Jojija Fukunage. Pričalo se o brojnim zvijezdama kao Craigovim nasljednicima, uključujući Aarona Taylora Johnsona, Regé-Jean Pagea i Damsona Idrisa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X