The National puštaju online koncerte iz svoje arhive i skupljaju novac za roadieje i tehničare

Svakog ponedjeljka možete očekivati novi arhivski koncert grupe The National.

The National (Foto: Tomislav Sporiš)
The National (Foto: Tomislav Sporiš)

U isto vrijeme kad su objavili posebno reizdanje povodom 10 godina od objave “High Violet” albuma, The National su podijelili bruklinški koncert iz 2010. godine. To će sada postati tjedna praksa, a uz arhivsku seriju koncerata kreće i kampanja prikupljanja novca za koncertni tim benda tijekom perioda pandemije koronavirusa.

U službenoj obavijesti The National najavljuje niz koncertnih snimki i neke rijeko viđene ili dosad neobjavljene snimke. Svakog ponedjeljka u 17:00 sati (po kalifornijskom vremenu) The National će streamati koncerte na svom Youtube kanalu.

The National je poput gotovo svih grupa i muzičara prisiljen odgoditi svoju proljetnu turneju, a time i koncertni tim benda ostaje bez prihoda. Kako bi pomogli roadiejima i tehničarima, članovi The Nationala su pokrenuli kampanju na GoFundMe stranici uz obrazloženje: “Naš tim je ključan za naše turneje i kroz puno zajedničkih godina je postao dio naše obitelji. Ako uživate u našim koncertima onda se nadamo da ćete pomoći i naš tim i donirati novac. Također sva zarada od prodaje memorabilija benda će se direktno uplaćivati članovima našeg tima.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X