U prodaji hrvatsko izdanje slikovnice legendarnog Paula McCartneyja ‘Hej, Super Djedice!’

Legendarni Beatle Paul McCartney objavio je prije godinu dana slikovnicu nadahnutu osobnim iskustvima i vremenom provedenim sa svojim unucima, a od danas slikovnicu u izdanju Croatia Recordsa možete pronaći na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i ostalih partnera.

Paul McCartney ‘Hej, Super Djedice!’

Upoznajte Luciju, Tomu, Emu i Gogu i njihovog Super Djedicu u novoj slikovnici “Hej, Super Djedice!”

U kojem smjeru će se igla kompasa okrenuti, na koju će ih avanturu odvesti, koju stranu svijeta će upoznati? Super Djedica – super cool djedica koji je neustrašivi istraživač s nevjerojatnim trikovima u rukavu. Super Djedica je jedinstveni putnik. Svojim čarobnim kompasom vodi svoja četiri unuka u pustolovine širom svijeta. Pridružite im se dok jašu leteće ribe, izbjegavaju stampedo i bježe od lavina. Čarobna vožnja za cijelu obitelj uz magični zaplet od voljene glazbene legende Paula McCartneyja, vodi čitatelje oko svijeta i natrag na vrijeme za krevet uz priče nadahnute Paulovim vlastitim iskustvom super djedice.

Slikovnica je oživljena živopisnim ilustracijama nadarene umjetnice Kathryn Durst, a njezin autor je čuveni Paul McCartney koji je zauvijek promijenio svijet s Beatlesima. I nije se zaustavio na tome, nastavio je pomicati granice kao solo umjetnik, s Wingsima, te kroz suradnju s brojnim svjetskim poznatim umjetnicima. Dobio je osamnaest Grammyja, a 1997. godine Njezino Veličanstvo Kraljica odlikovala ga je ordenom viteza za svoj doprinos glazbi. Paul je posvećeni filantrop, koji se strastveno zalaže za brojne svrhe, uključujući prava životinja i pitanja zaštite okoliša. On je također vrlo ponosan djed.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X