U prodaji hrvatsko izdanje slikovnice legendarnog Paula McCartneyja ‘Hej, Super Djedice!’

Legendarni Beatle Paul McCartney objavio je prije godinu dana slikovnicu nadahnutu osobnim iskustvima i vremenom provedenim sa svojim unucima, a od danas slikovnicu u izdanju Croatia Recordsa možete pronaći na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i ostalih partnera.

Paul McCartney ‘Hej, Super Djedice!’

Upoznajte Luciju, Tomu, Emu i Gogu i njihovog Super Djedicu u novoj slikovnici “Hej, Super Djedice!”

U kojem smjeru će se igla kompasa okrenuti, na koju će ih avanturu odvesti, koju stranu svijeta će upoznati? Super Djedica – super cool djedica koji je neustrašivi istraživač s nevjerojatnim trikovima u rukavu. Super Djedica je jedinstveni putnik. Svojim čarobnim kompasom vodi svoja četiri unuka u pustolovine širom svijeta. Pridružite im se dok jašu leteće ribe, izbjegavaju stampedo i bježe od lavina. Čarobna vožnja za cijelu obitelj uz magični zaplet od voljene glazbene legende Paula McCartneyja, vodi čitatelje oko svijeta i natrag na vrijeme za krevet uz priče nadahnute Paulovim vlastitim iskustvom super djedice.

Slikovnica je oživljena živopisnim ilustracijama nadarene umjetnice Kathryn Durst, a njezin autor je čuveni Paul McCartney koji je zauvijek promijenio svijet s Beatlesima. I nije se zaustavio na tome, nastavio je pomicati granice kao solo umjetnik, s Wingsima, te kroz suradnju s brojnim svjetskim poznatim umjetnicima. Dobio je osamnaest Grammyja, a 1997. godine Njezino Veličanstvo Kraljica odlikovala ga je ordenom viteza za svoj doprinos glazbi. Paul je posvećeni filantrop, koji se strastveno zalaže za brojne svrhe, uključujući prava životinja i pitanja zaštite okoliša. On je također vrlo ponosan djed.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X