Uskoro izlazi novi album Repetitora, poslušajte prvi singl

Nezavisna izdavačka kuća Moonlee Records sa ponosom najavljuje dugo očekivani drugi album beogradske grupe Repetitor, nazvan ‘Dobrodošli na okean’, koji će izaći 29. studenog na CD-u i vinilu te kao besplatan download.

Repetitor - Dobrodošli na okean

U nadi da će to olakšati čekanje do izlaska albuma, Repetitor i Moonlee Records nude prvi singl sa novog albuma U pravom trenutku”, koji se može preslušati i “preuzeti“ na Moonlee Bandcampu. Prvi singl je popraćen i videospotom, za kojeg su se pobrinuli Miodrag Cicović (režija, montaža) i Ivan Todorovski (kamera), a posebne zahvale idu beogradskom studiju Digimedia.

U zadnjih nekoliko godina, malo koji mladi rockerski bend sa ovih prostora privukao je toliko pozornosti koliko i Repetitor, beogradska post-punk senzacija, koja je sa odličnim debijem Sve što vidim je prvi put (Odličan Hrčak, 2008), te pogotovo svojim energičnim koncertnim nastupima osvojila srca velikog broja fanova i muzičkih entuziasta. Novi album Dobrodošli na okean prikazuje bend u još energičnijem, oštrijem te pogotovo zrelijem izdanju.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0KjdbAnipew[/youtube]

Izlazak novog albuma će biti popraćen brojnim koncertima – tako da će se Repetitor tijekom prosinca uputiti na kraću turneju po Nizozemskoj, iza koje sljedi i veći broj koncerata po Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji. Repetitor u Zagrebu nastupa 20. prosinca ove godine.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X