Zoki, Šoki, Deda i Suba iz Hladnog Piva u Guerrilla Mainstreamu

Zoki, Šoki, Deda i Suba iz Hladnog Piva u novom bandu! Ne, ne, ne raspada se Hladno Pivo, samo je koncept malo drukčiji, a Mile Kekin je u novom spotu za pjesmu ‘Izreke’ poseban gost.

Guerrilla Mainstream (Foto: promo)

„Guerrila Mainstream je korona-virus hrvatske estrade. Ne bira političko opredjeljenje, rasu, spol, stupanj graviditeta, seksualnu orijentaciju niti zanimanje. To je koncept koji okuplja pojedince iz različitih društvenih slojeva i dobnih grupacija. Svatko može biti dio tog koncepta i biti koncept sam za sebe ukoliko posjeduje dovoljno smisla za apsurd, ironiju i humor”, poručuju trenutačni članovi koncepta Guerrilla Mainstreama, a to su: Zoki – gitare, Šoki – bas gitare, prateći vokal, Deda – klavijature, vokal, Suba – elektronika, bubnjevi, vokal, Vlado – scratching i mixing, Tyson – organizacija i management.

S obzirom na trenutačno vrijeme, kako kažu „čamotinje i anksioznosti izazvano virusima i potresima“, morali su skratiti vrijeme čekanja nekih boljih vremena pa su zagrabili u zaboravljene ladice i izvukli nemali broj potencijalnih hitova koji, da nije ove trenutne krize, vjerojatno nikada ne bi ugledali svjetlo dana. Odluka je, kažu, pala na “Izreke”, vrlo promišljeno dok smo izvlačili šibice: „Snimajući spot smo se odlično zabavljali punih dva sata koliko je trajalo snimanje, redatelj Noa je već bio ogladnio pa smo morali ubrzati cijelo snimanje. Znate kako je s tim teenagerima – samo jedu i troše, a ništa ne privređuju pa je ovo jedan tzv. “no-budget” spot gdje je naš snimatelj i montažer Noa (15godina) pokazao svu raskoš svog osnovnoškolskog talenta i pretočio sve to na kraju u jedan ipak krasan i hvalevrijedan videospot. Bravo za njega!“

Guerrilla Mainstream

Snimanje kod Skansija također nosi jednu no-budget notu, jer se Suba okliznuo na stepenicama i skoro slomio kičmu: „Uglavnom odvezla me Hitna u Traumatološku ambulantu i tamo su ipak utvrdili da sam samo natučen te da nemam nikakvih lomova. No, svejedno se Skansi toliko loše osjećao nakon toga da nam nije htio naplatiti studio jer bi to mogla biti “loša karma”. Ovim putem mu se zahvaljujem i obećavam da sljedeći put neću gurnuti Dedu niz stepenice kako bih opet izbjegao plaćanje, ili možda hoću?“, našalio se Suba.

O pjesmi ne žele govoriti puno jer s obzirom na današnje glazbene trendove, ona uopće nije važna: „Bitno je da na slikama izgledamo kao hrpa Kardashiana i ako se to nekom sviđa neka nas zaprati na Tik-Toku ili nekoj drugoj modernoj gadariji. Peace!“

„Izreke“ su na svim digitalnim servisima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X