‘10645 Brač’ – Novi singl i spot Valentina Boškovića feat. Nemanja & Pridjevi

Brački bend Valentino Bošković, nazvan po svemirskom putniku iz budućnosti, objavio je novi singl u suradnji s Nemanjom i Pridjevima.

Valentino Bošković 'Marsovska Listina'
Valentino Bošković ‘Marsovska Listina’

Pjesma se zove “10645 Brač”, po asteroidu kojega je otkrio hrvatski astronom Korado Korlević iz Zvjezdarnice Višnjan. To je zadnji singl s albuma “Marsovska Listina” Valentina Boškovića, prvog Bračanina u svemiru koji se u njega lansirao sa svemirske postaje u Vidovoj gori daleke 1646. godine, otkada traje njegov povratak na rodni Brač. Sve pjesme svemirskog putnika govore o tom putovanju, pa tako i “10645 Brač”, asteroid kojeg je Valentino Bošković sreo na svojoj svemirskoj odiseji.

Vanzemaljski prelijepu Valentinotovu psihodelično – nostalgičnu žalopojku za Bračem prati i pripadajući svemirski video spot, napravljen u produkciji Vile Propuh, u suradnji Dino Santaleza (Pridjevi) / Šipetić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X