30 glazbenika napisalo odraslo-dječje priče za dobrotvorni projekt ‘Stories for Ways and Means’

Kolekciju priča ‘Stories for Ways and Means’ kompilirao je proteklo desetljeće Jeff Antebi, osnivač Waxplotationa, a u dobrotvornom je projektu sudjelovalo 30 velikih svjetskih muzičkih imena u suradnji s dizajnerima koji su priče ilustrirali.

'Stories for Ways and Means'
‘Stories for Ways and Means’

Odraslo-dječje “Stories for Ways and Means” priče bit će, osim u printu, objavljene i u video formatu, a izaći će sljedeće godine za dobrotvorne svrhe. Sav će prihod od prodaje ove knjige ići za dobrotvorne organizacije poput Room ti Read, Pencils of Promise i 826 National, udruge koje se bave unapređivanjem dječjih prava i pitanja širom svijeta, sa specifičnim fokusom na pismenost.

Jeff Antebi je u projekt okupio impresivnu plejadu muzičara, među kojima su Frank Black (Pixies), Justin Vernon (Bon Iver), Nick Cave, Tom Waits, King Krule, Jim James (My Morning Jacket), Alison Mosshart (The Kills), Laura Marling, Devendra Banhart i Kathleen Hanna. Priče će u video formatu narirati Lizzo, King Krule and Joey Bada$$, a svoje su glasove već stavili na raspolaganje i Zach Galifianakis, Danny DeVito i Nick Offerman.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X