Comeback Kid se vraća u Močvaru

U nedjelju 21. kolovoza u Močvari će nastupiti kanadski hard core bend Comeback Kid, a ispred njih će zasvirati Living With Lions, Devil In Me i Blood Command.

Comeback Kid (Foto: RDD)

Nakon što su kanadski hard core velikani Comeback Kid prije dvije godine napunili Močvaru kada su svirali s Defeater, Have Heart, Rise and Fall, Shipwreck A.D ponovo dolaze u Zagreb. Comeback Kid su jedan od najutjecajnijih hardcore bendova u novije vrijeme, a svojim novim, četvrtim albumom „Symptoms + Cures“ su dokazali da je su još uvijek svježi i nabijeni energijom.

Ovoga puta će kao predgrupe nastupit američki pop punk/hardcore band Living With Lions, čiji je frontman Stu Ross bivši gitarist neizmjerno utjecajnih Misery Signals, portugalski hardcore band Devil In Me koji iza sebe ima tri izdanja te Norvežani Blood Command.

Koncert će se održati u nedjelju 21. kolovoza s početkom u 20 sati u zagrebačkoj Močvari, cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 100 kuna, dok će na ulazu iznositi 120 kuna.

Pretprodajna mjesta: Dirty Old Shop – Tratinska 22, Kovač – Masarykova 14, Punkt 13 – Ilica 14, Malodoror – Lopašićeva 3, Dancing Bear – Gundulićva 7, Rockmark – Berislavićeva 13. Rezervacije: [email protected] (poslati ime i prezime i broj ulaznica koje želite rezervirati – max 2 ulaznice na 1 ime, pod subject: Comeback kid)

Zadnje od Događanja

Idi na Vrh
X