Podijelili smo ulaznice za Astralis i nastup njemačkog DJ-a Jana Müllera

U suradnji s Njemačkom turističkom zajednicom hrvatska Udruga Kultura Futura organizira kulturno – umjetnički projekt Kunstpark_Astralis i u Zagreb dovode DJ-a Jana Müllera, vođu projekata X-Dream i Children Of Paradise koji će nastupiti 6. veljače 2015. u zagrebačkom Depo klubu. Ravno do dna podijelio je 4 ulaznice!

Jan Müller
Jan Müller

„Dugogodišnja suradnja Astralisa i Njemačkog veleposlanstva nastala je prije gotovo pet godina kada je Andreas Haack tadašnji stalni zamjenik veleposlanika došao na ideju da organizira Loveparade u Zagrebu. Nažalost do realizacije nije došlo, ali je veleposlanstvo nastavilo kulturno umjetničku suradnju sa Astralis teamom odnosno udrugom Kultura Futura kroz razne radionice, predavanja u njemačkoj urbanoj kulturi , krajem 2014. se u suradnju uključuje i Njemačka Turistička Zajednica (DTZ)“, rekao je Goran Vlajić iz Udruge Kultura Futura.

Jan Müller je mnogima poznat i pod pseudonimom Rush X-Dream, a u zagrebačkom klubu Depo će izvesti jedan od svojih hvaljenih DJ nastupa u kojima odabire vrhunska djela iz vlastite bogate produkcije elektroničke glazbe s naglaskom na stare dobre singlove koji uvijek užare atmosferu na plesnom podiju. Poznavatelji elektronske glazbe prisjetit će se odabranih klasika poput X-Dream, Organic Noise, Children Of Paradise, Prime Suspect i Pollinator. Osim toga, njemački DJ će nastup začiniti i potpuno nepoznatim, neobjavljenim skladbama koje ljubomorno čuva u privatnosti svog hamburškog studija. Tijekom više od 20 godina koliko je prisutan na sceni, Müller je postao guru njemačkog zvuka koji je industrial, techno i psy trance uspio spojiti u jedinstveni inovativni spoj plesne glazbe koja ga je proslavila. Jedan od takvih bezvremenskih klasika, što je prava rijetkost u elektroničkoj glazbi, je i singl projekta X-Dream pod imenom Freak. Ova poznata psy trance tema iz 1998. već je godinama prisutna u setovima domaćih i inozemnih DJ- a u dosadašnjim izdanjima klupske večeri Astralis, inače instituciji proslavljenoj i u dokumentarnim filmovima, koja uskoro navršava 17 godina postojanja. Jan je genijalni producent, vođa, umjetnik i inovator koji dolazi u Zagreb kako bi ostavio bez daha sve koji čeznu za porcijom delicija za istinske sladokusce i već na početku godine predstavlja povijesno važan nastup za elektroničku glazbu u zemlji uopće.

Cijene ulaznica: 40 kuna u pretprodaji i 70 kuna na dan nastupa.

Ravno do dna podijelio je 4 ulaznice. Točan odgovor na pitanje:  Kako glasi pseudonim Jana Müllera? Glasi: Rush X-Dream. Po jednu ulaznicu dobili su: Marko Milutinović, Iris Lopašić, Darko Golubić i Antonija Grgić.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X