Podijelili smo ulaznice za Astralis i nastup njemačkog DJ-a Jana Müllera

U suradnji s Njemačkom turističkom zajednicom hrvatska Udruga Kultura Futura organizira kulturno – umjetnički projekt Kunstpark_Astralis i u Zagreb dovode DJ-a Jana Müllera, vođu projekata X-Dream i Children Of Paradise koji će nastupiti 6. veljače 2015. u zagrebačkom Depo klubu. Ravno do dna podijelio je 4 ulaznice!

Jan Müller
Jan Müller

„Dugogodišnja suradnja Astralisa i Njemačkog veleposlanstva nastala je prije gotovo pet godina kada je Andreas Haack tadašnji stalni zamjenik veleposlanika došao na ideju da organizira Loveparade u Zagrebu. Nažalost do realizacije nije došlo, ali je veleposlanstvo nastavilo kulturno umjetničku suradnju sa Astralis teamom odnosno udrugom Kultura Futura kroz razne radionice, predavanja u njemačkoj urbanoj kulturi , krajem 2014. se u suradnju uključuje i Njemačka Turistička Zajednica (DTZ)“, rekao je Goran Vlajić iz Udruge Kultura Futura.

Jan Müller je mnogima poznat i pod pseudonimom Rush X-Dream, a u zagrebačkom klubu Depo će izvesti jedan od svojih hvaljenih DJ nastupa u kojima odabire vrhunska djela iz vlastite bogate produkcije elektroničke glazbe s naglaskom na stare dobre singlove koji uvijek užare atmosferu na plesnom podiju. Poznavatelji elektronske glazbe prisjetit će se odabranih klasika poput X-Dream, Organic Noise, Children Of Paradise, Prime Suspect i Pollinator. Osim toga, njemački DJ će nastup začiniti i potpuno nepoznatim, neobjavljenim skladbama koje ljubomorno čuva u privatnosti svog hamburškog studija. Tijekom više od 20 godina koliko je prisutan na sceni, Müller je postao guru njemačkog zvuka koji je industrial, techno i psy trance uspio spojiti u jedinstveni inovativni spoj plesne glazbe koja ga je proslavila. Jedan od takvih bezvremenskih klasika, što je prava rijetkost u elektroničkoj glazbi, je i singl projekta X-Dream pod imenom Freak. Ova poznata psy trance tema iz 1998. već je godinama prisutna u setovima domaćih i inozemnih DJ- a u dosadašnjim izdanjima klupske večeri Astralis, inače instituciji proslavljenoj i u dokumentarnim filmovima, koja uskoro navršava 17 godina postojanja. Jan je genijalni producent, vođa, umjetnik i inovator koji dolazi u Zagreb kako bi ostavio bez daha sve koji čeznu za porcijom delicija za istinske sladokusce i već na početku godine predstavlja povijesno važan nastup za elektroničku glazbu u zemlji uopće.

Cijene ulaznica: 40 kuna u pretprodaji i 70 kuna na dan nastupa.

Ravno do dna podijelio je 4 ulaznice. Točan odgovor na pitanje:  Kako glasi pseudonim Jana Müllera? Glasi: Rush X-Dream. Po jednu ulaznicu dobili su: Marko Milutinović, Iris Lopašić, Darko Golubić i Antonija Grgić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X