Podijelili smo ulaznice za koncert Ane Ćurčin, Fonije i Umreti fit u Vintage Industrial Baru

18. veljače Dozvoljeni četvrtak u Vintage Industrial Baru ulazi u novu godinu i dalje programski avangardan i spreman za izazove regionalne scene, te dovodi Anu Ćurčin, Foniju i Umreti fit. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Dozvoljeni četvrtak u Vintage Industrial Baru
Dozvoljeni četvrtak u Vintage Industrial Baru

Srpska kantautorica Ana Čurćin omiljena domaćoj klupskoj publici ekskluzivno će predstavit novi album „Sketches of Belonging“ i po prvi put pred zagrebačkom publikom nastupiti s bendom, makedonski bend Fonija pobrinut će se za razinu plesnog adrenalina, dok će mađarski Umreti fit svakako predstavljati zanimljivo koncertno iskustvo koje se rijetko može čuti u domaćim nam koncertnim prilikama. 18. veljače je Dozvoljeni četvrtak koji se ne propušta!

Ana Ćurčin (Foto: Marija Strajnić)
Ana Ćurčin (Foto: Marija Strajnić)

Ana Ćurčin – jedna od najboljih predstavnica americane na Balkanu. Mlada beogradska kantautorica plovi žanrovima indie rocka, američkog folka kao i drugim utjecajima kojima kreira svoj specifični autorski izričaj. Aktivno nastupa od prosinca 2012. godine, a nakon uspješnih koncerata u Srbiji i regiji, te velikog solo nastupa u beogradskom Domu omladine u studenom 2013. krenula je na europsku turneju po Austriji, Švicarskoj, Italiji i Rusiji zajedno s Dušanom Strajnićem iz grupe Stray Dogg. 2014. godine nastupila je na prestižnom bečkom Waves Festivalu, a odmah potom i kao gošća hrvatskoj kantautorici Lovely Quinces u zagrebačkoj Tvornici. Na Dozvoljenom četvtku predstavit će album „Sketches of Belonging“.

Fonija
Fonija

Fonija je makedonski punk rock trio – radišni, žestoki i ubitačno melodični bend koji je u posljednjih osam godina iznjedrio čak pet albuma i okupio hvalevrijednu bazu obožavatelja u Makedoniji. Njihova ‘brza melankolija’ ujedno je i njihov zaštitni znak. Uvijek spremni i uigrani za nastup, Fonija je bend koji osvaja uživo, stoga ne treba ni sumnjati da će u zimskom ozračju dobro ugrijati publiku u Vintage Industrial Baru.

Umreti Fit
Umreti Fit

Umreti fit – najbolje bi bilo ovaj bend nazvati dobrom vijesti iz Mađarske. Naime, Umreti fit dolaze s juga susjedne nam zemlje iz Szegeda, a najzanimljivije je da skladaju na srpskom jeziku, uz nekoliko gramatičkih pogreški koje im svakako treba oprostiti. Svoj post punk nazivaju ‘YU wave’, a svi iz benda su članovi kultnih segedinskih bendova, ali u Umreti fit nitko od njih ne svira ‘svoj’ instrument. Kako sami za sebe kažu; najverojatnije će se raspasti i postati jako dosadni kad u potpunosti ovladaju svojim instrumentima ili kad pjevač nauči pjevati. Dakle ovaj Dozvoljeni četvrtak vam nudi jednistvenu priliku u kojoj se možete uvjeriti kako mađarski glazbenici doživljavaju i izvode glazbu (bivše) susjedne zemlje koja ih je inspirirala. Zaboravimo da su to Mađari koji pjevaju na srpskom. Umreti fit uživo drma guzice.

Koncert počinje u 20:30 sati, a prije i nakon nastupa bendova DJ Trsha. će puštati recentnu glazbu iz Regije i s top Liste Muzika je Zvonko Radost. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 25 kuna, a na dan koncerta 35 kuna. Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18).

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove novi album Ane Ćurčin? glasi: “Sketches of Belonging”. Po dvije ulaznice dobile su Jelena Kušar i Sara Morić. Dobitnice njihove ulaznice očekuju uoči koncerta na ulazu u klub.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X