Tko ide na koncert Dillinger Escape Plana

Dillinger Escape Plan, mathcore prvaci iz New Yerseya i jedan od najznačajnijih i najkultnijih bandova američke post hard core scene posljednjih 15-tak godina, premijerno dolazi u naše krajeve u subotu 5. listopada u Tvornicu kulture. Mi smo podijelili dvije ulaznice.

  •  
  •  
Dillinger Escape Plan

Band čija diskografija broji 4 dugosvirajuća albuma, nekoliko EP izdanja i nebrojenu količinu odsviranih koncerata, uskoro objavljuje novi album “One Of Us Is The Killer”, u sklopu čije promotivne turneje dolaze i u Zagreb početkom jeseni.

Točno definirati stil glazbe koji sviraju Dillingeri je nemoguće je. U virtuozno odsvirane pjesme često je ubačena cijela paleta stilova od eksperimentalnog metala preko art rocka do raznih fuzioniranih jazz podstilova. Koncerti su im posebno intenzivni i nije rijedak slučaj da se ne zna gdje je band, a gdje publika. Među fanove banda ubrajaju se gotovi svi velikani rock scene današnjice, od Toola do Mike Pattona i Metallice.

Dillinger Escape plan u svojoj karijeri nikada nisu nastupali u našim krajevima, odnosno spuštali se bliže od Beče ili Budimpešte, a i ovaj koncert biti će ekskluzivan za cijeli teritorij ex-Yu.

Novi album “One Of Us In The Killer” objavljen je u ponedjeljak, 13. svibnja, sadrži jedanaest eksplozivnih novih stvari od kojih je “When I Lost My Bet” dobila i svoj videobroj.

Točan odgovor na pitanje: Kako se zove posljednji album benda Dillinger Escape Plan? glasi: One of Us Is the Killer, a po jednu ulaznicu dobili su Dijana Juroš i Vedran Karadža. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu u Tvornicu stoga se mole da ponesu osobne iskaznice.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X