Josip Radić u Très Chic Cafèu

Josip Radić u Très Chic Cafèu

Zemlja i Mars nikada nisu bili bliži. Barem ne otkako poznajemo Valentina Valentinota Boškovića. A tko je taj Valentino? Eh, to ćete saznati dođete li 14.11. u Tres Chic gdje će se odviti razgovor između Josipa Radića i pisca Svena Popovića (koji uporno ponavlja da su svi natječaji za mlade pisce otvoreni do 35. godine, što znači da ima vremena), a razglabat će se o muzici, Bowieju i Beatlesima i Beach Boysima, o Otoku (kao konceptu), o otoku Braču (uglavnom kao toponimu), o tome što nedijon smiš, a što ne smiš činit, o one dvije stari koje su bile važne, a možda i o nečemu suvislom.

Josip Radić rođen je 1986. u Splitu. Voli svirati i ne zna reći ne, pa svira u Beatles Revival Bandu, Buđenju i Pavelu. Nekad napiše i koju pjesmu za Nenu Belana, Ginu, Izgubljeni Vikend, Cambi, Babu Yagu… Zbog svega toga zapostavlja svoj autorski bend Kensington Lima.

Nakon razgovora slijedi kratka akustična svirka.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X