Foals objavili novi studijski album ‘Life Is Yours’

Riječ je o prvom izdanju benda koji su objavili kao trio.

  •  
  •  
Foals “Life Is Yours”

Britanski rockeri Foals objavili su svoj sedmi studijski album, “Life Is Yours”, koji su dosad predstavili singlovima “Wake Me Up”, “2am”, “Looking High” i “2001”, pa sve do najnovije pjesme “Crest of the Wave”.

Nastavak je to iznimno uspješnog dvostrukog izdanja “Everything Not Saved Will Be Lost” koji je definirala čistoća i ambicija, uz evoluiranje u jedno sasvim drugačije iskustvo koje možemo doživjeti na njihovom novom uratku koji će potaknuti euforiju i ujediniti ambijent nadolazećeg ljeta i festivalske sezone.

“Life Is Yours” nastao je u potpuno suprotnim okolnostima, a u depresivnoj suprotnosti i izolaciji tmurne zime 2020. godine Foals su počeli razvijati nove ideje za pjesme u svojoj malenoj prostoriji za probe bez prozora u Peckhamu u južnom Londonu. Bend koji trenutno čine Yannis Philippakis, Jack Bevan i Jimmy Smith, našao se primoran stvarati ideje koje su ih, i zvučno i tematski, teleportirale na bolje mjesto.

“U ovim pjesmama možete osjetiti našu želju za fizičkim zajedništvom koje možete iskusiti na live nastupima – to je nešto što ne možete doživjeti kod kuće” poručuje frontman Yannis o novom albumu koji zrači pozitivom okupanom ljetnim žarom, životnim optimizmom te novopronađenom željom za životom. Osobine su to svake pojedine pjesme koja je najavila album, a koje također sjaje i kroz pjesme koje su tek sada predstavljene.

Riječ je o prvom izdanju benda koji su objavili kao trio. Promjena je to koja je uslijedila nakon odlaska klavijaturista Edwina Congreavea 2021. godine te basista Waltera Gerversa 2018. godine. Album je također značajan jer su za ovu priliku Foals po prvi puta surađivali s više producenata na izdanju – John Hill (Cage The Elephant, Florence + The Machine), Dan Carey (Tame Impala, Fontaines D.C.) te Miles James i A. K. Paul.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X