Jared Leto i dalje Joker

Joker Jareda Leta dobiti će svoj posebni spin-off, a Leto će se okušati i kao izvršni producent filma.

  • 9
    Shares
Jared Leto kao Joker (izvor: screenshot YouTube)

Kako izvještava Variety, film je trenutačno bez nekakvog specijalnog naslova, snimati će se u studijima Warner Brosa, a očito je da DC Extended Universe želi proširiti franšizu Suicide Squada po uzoru na Marvel gdje bi svaki zasebni antijunak postao zvijezda svog “biopica”.

Podsjetimo, Warner Bros je već najavio spin-off Harley Quinne koju tumači Margot Robbie, a na projektu se, kako se čini, radi već nekoliko godina. U kakav svijet i s kakvim backgroundom se namjerava instalirati Letovog Jokera još nije poznato, no, čini se, neće biti nimalo slično novom Jokerovom filmu kojeg planiraju Todd Phillips kao redatelj i Martin Scorseese kao producent, a koji Jokera namjeravaju portretirati kao propalog komičara iz 80-ih, s tim da bi tamo glavnu ulogu tumačio Joaquin Phoenix.

Daljnje pojedinosti o Letovom Jokeru ostaju nepotvrđene, bez redatelja, scenarista ili dodatnih producenata vezanih uz film. S obzirom da je nastavak Suicide Squada predviđen za 2019. godine, produkcija novog Jokera očekuje se 2020., piše Variety.

  • 9
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X