Madonna je za Morrisseyja McDonna

Morrissey je Madonnu nazvao McDonna i doveo u pitanje njene vokalne sposobnosti.

Morrissey - naslovnica albuma 'Yaers Of Refusal'

Nekadašnji frontment The Smitsa je za Billboard pogrdno usporedio Madonnu s legendarnom francuskom pjevačicom Edith Piaf.

Izjavio je: „To što je ona radila bila je potpuna suprotnost erotici. Edith Piaf je bila visoka ‘sedam inča’, uvijek odjevena u skromnu crnu haljinu. Pjevala je bez velike scenografije i brda reflektora iza sebe, a njezin glas je svojom glasnoćom stvarao vjetar s jednom od najnevjerojatnijih moći komunikacije. Volio bih vidjeti da McDonna pokuša tako nešto.“

Morrissey je dao i neke informacije o izdavanju svoje autobiografije. „Knjigu vidim kao sentimentalni klimaks zadnjih trideset godina. Neće biti objavljena prije prosinca 2012. godine, što mi daje dovoljno vremena da spakiram svoje kofere i isparim negdje u centalnom Brazilu, jer nevini su prozvani, a krivi zaštićeni“, izjavio je Morrissey.

Pjevač je nedavno privukao pozornost medija na sebe jer su svi koji su pohodili njegov koncert u Middlesbroughu bili detaljno pretraženi da slučajno ne bi unijeli meso u dvoranu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X