Marilyn Manson optužen za seksualno zlostavljanje

Glumica Charlyne Li optužila je Marilyna Mansona za iznošenje rasističkih i seksualnih primjedbi tijekom snimanja serije ‘Dr. House’.

  • 3
    Shares
Marilyn Manson (Foto: Roberto Pavić)

Yi je putem društvenih kanala napisala: “Došao je u posjet jer je bio veliki ljubitelj serije i pritom je zlostavljao gotovo svaku ženu, ispitujući nas o seksualnim preferencama, a mene je nazvao kineskim muškarcem”.

Potom je nastavila: “Užasno je svaki dan promatrati u medijima čovjeka koji te maltretirao. A onda kada konačno i progovorite o zlostavljanju postajete osoba čiji se život vezuje uz uznemiravanje, to naprosto postane vaše ime. Gotovo da se izbriše sve što jeste”.

Manson još uvijek nije odgovorio na tvrdnje Charlyne Li i njegovi predstavnici za sada odbijaju komenitrati optužbe.

Li se o zlostavljanju oglasila neposredno nakon Mansonovog koncerta u Huntingtonu prošlog tjedna na kojem je Manson vrijeme provodio okrenut leđima publici koja je u jednom trenutku počela tražiti povrat novca. Koncert u Huntingtonu ujedno je i svojevrsni nastavak njegove turneje koja od početka podiže mnogo prašine. Prošlog studenog tijekom koncerta u San Bernardinu, inače gradiću u kojem je izvršena masovna pucnjava u kojoj je poginulo 14 ljudi, a još 22 ranjeno, Manson se tijekom koncerta pretvarao da iz poluautomatske puške puca po publici. Pjevač je naposljetku dao izjavu komentirajući situaciju kao „kazališni čin u kojem je htio naglasiti kako je poluautomatsko oružje lako dostupno u SAD-u i kako je takvo viđenje stvari, nažalost, postalo normalno”.

  • 3
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X