Martin Gore objavio novi singl ‘Howler’

Singl ‘Howler’ najavljuje EP ‘Third Chimpanzee’ koji izlazi 29. siječnja.

Martin Gore (Foto: Travis Shinn)

“Pjesma “Howler” bila je prva koju sam snimio za EP “The Third Chimpanzee”. Resintetizirao sam neke vokale koji su gotovo zvučali ljudski, ali ne sasvim. Zbog toga sam odlučio projektu nadjenuti ime po majmunu. Mislio sam da bi to bila dobra tema koju bih nastavio i s ostalim pjesmama”, objasnio je Martin Gore iz grupe Depeche Mode.

Kao i cijeli EP, “Howler” oslikava filmski glazbeni krajolik koji zvuči kao nova zora. Napisao ju je i producirao Martin Gore, a kompletan materijal snimljen je u studiju Electric Ladyboy u Santa Barbari u Kaliforniji. EP izlazi 29. siječnja, a omot je dizajnirao Pockets Warhol.

Prošlo je pet godina otkako je Martin objavio svoj hvaljeni instrumentalni album “MG”. Godine 2017. Depeche Mode izdali su svoje globalno prihvaćeni album “Spirit”, a prošle godine su primljeni u klivlendsku Rock ‘n Roll Kuću slavnih.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X