Miki Solus je ‘Ljenjivac’

Mnogi ljudi kažu da u ovo koronično doba treba biti kreativan, ali Miki Solus vam poručuje u svom novom singlu ‘Ljenjivac’ da je sada idealno vrijeme za ljenčaranje i luftanje mozga.

Miki Solus ‘Ljenjivac’

Kvragu i muzička karijera i uspjeh ako u danu nemate vremena za bespotrebne stvari poput igranja PC igrica ili gledanja nogometnih utakmica. Ova pjesma je oda lijenosti i njenom životinjskom predstavaniku – ljenjivcu! Pjesma je snimana u SIPA studiju i producirana od strane Silvija Pasarića.

Bekove su otpjevale Hana Blažević Vrbić i Hana Librenjak. Animirani spot je radila umjetnica Ira Bulić, poznatija i kao “Nisamtapir”, koja je i ranije surađivala s Mikijem na spotu “Suncobran”.

Sam Miki rekao nam je o pjesmi par riječi: “Ja sam ljenčina i teško mi pada pisanje pjesama ako znam da postoji dobra serija koju nisam još pogledao ili dobar sportski članak koji nisam pročitao! Uopće nisam marljiv i ova pjesma je hommage samome sebi i svim ljenčinama koji cijene dobro ljenčarenje više od nekih konstruktivnih stvari u životu!”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X