‘Minuta’ benda Error_2020 dobila video spot

Dečki iz benda Error_2020 nastavljaju nizati video spotove za pjesme s nedavno objavljenog EP materijala ‘Error_2020_1’. Sada imaju već treći. Danas časte s ekranizacijom pjesme ‘Minuta’, s kojom ne odustaju od svoje provjerene životne i glazbene filozofije – jednostavno, žestoko i efektno.

Error_2020 ‘Minuta’

Podsjetimo se, “Error_2020_1” sniman je tijekom prošle godine u ritmu pandemije. Pripremljene matrice pjesama poslane su talijanskom studijskom i session bubnjaru Silviju Centamoreu koji je znalački odlupao svoje dionice. Ostatak snimanja odradili su Gogo (Gordan Lončar) na gitari i Jaga (Hrvoje Jagarinec) na basu i vokalima u zagrebačkom Monster studiju.

Muzičari s više od 30 godina prisustva na žešćem spektru rock scene (Kain, Anesthesia, Garage Monsters, Paruzija, Kiper…) uživali su u nesvakidašnjoj realizaciji prvog izdanja ovog novog benda.

EP sadrži pet pjesama definiranih na jakom bubnju i čvrstom basu, zacementiranih snažnim gitarskim dionicama te protkanih filigranskim solo intervencijama, kakve rijetko nalazimo u domaćoj gitarističkoj produkciji u zadnje vrijeme.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X