Morrissey: Odbijam jesti išta što je imalo majku, vegani su superiorna bića

‘Odbijam jesti išta što je imalo majko, mislim da je to očito’, objasnio je Morrissey Fioni Dowell preko debatne platforme Tremr.

Morrissey (izvor: Wikipedia)

Također, otkrio je da je na prehrani koja uključuje samo kruh, krumpir, tjestenine i orašaste plodove te da se, iako ne jede ribu, ptice ili krave, ne smatra “veganom, vegetarijancem ili mesožderom”.

“Ja sam samo ja”, rekao je, “Odbijam jesti išta što je imalo majko, mislim da je to očito. Uvijek sam smatrao da je hrana vrlo teška jer ja jedem samo kruh, krumpir, tjestenine i orašaste plodove. Ne mogu jesti nešto što ima bilo kakav okus. Nikada nisam pojeo zdjelu currya ili kavu ili nešto s češnjakom.”

Nastavio je: “Ja sam, kada mi se preda meni u restoranu, apsolutno beznadan. Gledam ravno ima li restoran dječjih obroka. Ako nađem zapečeni grah onda je noć polučila uspjeh. Ako me ikada odvedete na večeru, bolje vam je da uzmete i toster.”

Indie veteran, glasoviti zagovaratelj prava životinja, desetljećima, od objave The Smithsovog “Meat Is Murder” albuma, raspravlja o “barbarskom” procesu ubijanja mladih životinja.

“Istina je, vegani su zapravo superiorna bića. Nedavno sam gledao televizijski dokumentarac koji je pričao o toj nekoj farmi pilića u Engleskoj, i, kako su pilići izašli iz inkubatora, čujem glas voditelja koji kaže “Oh, kako su slatki, tako su lijepi, oh, gledajte im ta slatka lica”, da bi, naposljetku, okrenuo lice prema kameri i sasvim mirno izjavio “Ovi će pilići živjeti 8 tjedana, a onda će biti zaklani”. I ja sam pomislio “vau, ljudi su zaista beznadno glupi”. To je ono s čime se vi, mesožderi, suočavate. Pilići su lijepi ali im nije dopušteno živjeti više od 8 tjedana. Shvaćaju li vi uopće kako barbarski zvučite?”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X