MrLee & IvaneSky predstavljaju drugi singl sa svog albuma ‘Colors’

Riječ je o pjesmi ‘Happiness’ koja je svojevrsni je dokumentarac Mrleta i Ivanke Mazurkijević te njihovih gostiju. Pjesma je nastala za potrebe predstave Senke Bulić ‘Živjet ćemo bolje’ izvedene u Zagrebačkom kazalištu mladih.

IvaneSky
IvaneSky

Njihov album ”Colors” već je najavio singl ”Zadnje riječi”, filmski broj iz ”Kauboja”, a glazbeni kritičari su ga ocijenili kao pravi konceptualni album koji može parirati izdanjima na internacionalnoj glazbenoj sceni. Glazba koju izvode MrLee & IvaneSky je nekonvencionalna i kao takva svoju publiku ima i u Hrvatskoj. Tome svjedoče rasprodani koncerti u ZKM-u čak nekoliko dana unaprijed.

Multimedijski glazbeno-scenski projekt vizualno je zabilježen i u pjesmi ”Happiness”. U pjesmi se pojavljuju članovi njihovog standardnog benda, svi odreda vrhunski glazbenici,Vlado Simcic Vava (Turisti, ex-Laufer), Dražen Baljak (Let3), Ivan Bojčić Bin (Morso, Let3) i Ivan Valušek, te brojni gosti Matija Dedić, Frano Đurović, Darko Jurković Charlie, Boris Štok, Zoran Prodanović Prlja, Zvonimir Kesić, Matej Zec…

Također, MrLee & Ivanesky zahvaljuju ZKM-u, Alenu Marinu i Marinku Maričiću (scena i svjetlo), Kruni Miljanu i Bruni Fretzeu (ton), Krešimiru Juriću (tehnički direktor), scencima ZKM-a, glumcima Katarini Bistrović Darvaš, Barbari Prpić, Dajani Čuljak, Petru Leventiću i Milivoju Beaderu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X