MrLee & IvaneSky predstavljaju drugi singl sa svog albuma ‘Colors’

Riječ je o pjesmi ‘Happiness’ koja je svojevrsni je dokumentarac Mrleta i Ivanke Mazurkijević te njihovih gostiju. Pjesma je nastala za potrebe predstave Senke Bulić ‘Živjet ćemo bolje’ izvedene u Zagrebačkom kazalištu mladih.

IvaneSky
IvaneSky

Njihov album ”Colors” već je najavio singl ”Zadnje riječi”, filmski broj iz ”Kauboja”, a glazbeni kritičari su ga ocijenili kao pravi konceptualni album koji može parirati izdanjima na internacionalnoj glazbenoj sceni. Glazba koju izvode MrLee & IvaneSky je nekonvencionalna i kao takva svoju publiku ima i u Hrvatskoj. Tome svjedoče rasprodani koncerti u ZKM-u čak nekoliko dana unaprijed.

Multimedijski glazbeno-scenski projekt vizualno je zabilježen i u pjesmi ”Happiness”. U pjesmi se pojavljuju članovi njihovog standardnog benda, svi odreda vrhunski glazbenici,Vlado Simcic Vava (Turisti, ex-Laufer), Dražen Baljak (Let3), Ivan Bojčić Bin (Morso, Let3) i Ivan Valušek, te brojni gosti Matija Dedić, Frano Đurović, Darko Jurković Charlie, Boris Štok, Zoran Prodanović Prlja, Zvonimir Kesić, Matej Zec…

Također, MrLee & Ivanesky zahvaljuju ZKM-u, Alenu Marinu i Marinku Maričiću (scena i svjetlo), Kruni Miljanu i Bruni Fretzeu (ton), Krešimiru Juriću (tehnički direktor), scencima ZKM-a, glumcima Katarini Bistrović Darvaš, Barbari Prpić, Dajani Čuljak, Petru Leventiću i Milivoju Beaderu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X