My Buddy Moose ispred Calexica u Rijeci

Sve je spremno za ljetnu glazbenu poslasticu, ekskluzivni koncert na otvorenom američkog benda Calexico u Rijeci, u ponedjeljak, 13. kolovoza, javljaju organizatori. Kao predgrupa će nastupiti domaći bend My Buddy Moose.

  • 12
    Shares
Calexico (Foto: Promo)

Koncert otvaraju riječki indie-americana zaljubljenici My Buddy Moose, koji se na pozornicu penju u 21 sat, dok Calexico izlaze u 22 sata. Vrata se otvaraju u 19 sati.

Proslavljeni alt country/indie rock prvaci ovom će prilikom promovirati svoj deveti po redu studijski album “The Thread That Keeps Us”, (izašao ove godine za City Slang). Riječ je o pravovremenom doživljaju benda iz Arizone kroz obiteljski portret koji bilježi svu stilsku raznolikost i nepredvidljivost, a još uvijek biva dijelom neograničene kreativnosti. U suradnji s dugogodišnjim inženjerom Craigom Schumacherom, Calexico je koproducirao “The Thread That Keeps Us”, okupljajući glazbenike iz cijeloga svijeta kako bi stvorili taj umirujući, ali ekspanzivni zvuk gitara s bljeskovima distorzije.

My Buddy Moose (Foto: Mybuddymoose.com)

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 160,00 kn dostupne su u Dallas music shop Rijeka, Croatia Records Rijeka, Dirty Old shop Zagreb ili putem sustava Entrio, dok na dan koncerta cijena ulaznica iznosi 200,00 kn.

  • 12
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X