Nakon 28 godina stigao Arsenov ‘Brod u boci’

Iz tiska je upravo izašla prva zbirka pjesama Arsena Dedića ‘Brod u boci’, čije je prvo izdanje objavljeno 1971. godine.

Arsen Dedić 'Brod u boci'
Arsen Dedić ‘Brod u boci’

Deveto nepromijenjeno izdanje donosi 29 pjesmama i ciklus “Brod s mojim imenom”, uz originalni predgovor Zvonimira Goloba te Arsenovu ilustraciju na naslovnici i autoportret. Zbirka “Brod u boci” prvi put je izašla 1971., kada je pjesme i šansone u knjigu sastavio i objavio Zvonimir Golob. Do 1988. zbirka je doživjela osam izdanja i ukupno 80.000 prodanih primjeraka.

“Brod u boci je bilo nemoguće nabaviti posljednjih godina. S Arsenom smo dogovarali 9. izdanje, ali prošli kolovoz nas je zatekao i ostavio baš poput nekog broda u boci. Ipak, ovu smo zbirku, Arsenovu prvu i možda najvažniju, odlučili vratiti pred publiku i na police glazbene knjižare Rockmark”, izjavio je izdavač Krešimir Blažević.

Deveto izdanje prve i možda najvažnije Arsenove knjige predstavljaju Muzika.hr i glazbena knjižara Rockmark koja se ovom knjigom, šest godina od otvorenja, prvi put javnosti predstavlja kao izdavač. “Brod u boci” moguće je kupiti u knjižari Rockmark po cijeni od 79 kuna.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X