Od danas u prodaji dvostruki vinil Urban&4 ‘Lipanj, srpanj, kolovoz’

Nominiran za čak osam glazbenih nagrada Porin, Damir Urban i njegova Četvorka s albumom ‘Lipanj, srpanj, kolovoz’ nakon publike osvajaju i struku. Po mnogima najbolji album 2021. godine, ali i najbolji autorski poduhvat Damira Urbana, od danas je službeno u prodaji na dvostrukom vinilu.

Urban & 4 ‘Lipanj, srpanj, kolovoz’

“Lipanj, srpanj, kolovoz” konačno je stigao na 180-gramski crni vinil popraćen sjajnim likovnim oblikovanjem Tomislava Torjanca, poznatog hrvatskog ilustratora i slikara, upakiran u gatefold zajedno s download kodom za besplatno preuzimanje mp3 verzija pjesama. Vinilno izdanje jedva su dočekati brojni obožavatelji, pogotovo oni koji prate rad Damira Urbana i njegove Četvorke od samih početaka, ali i oni koji su se pridružili na tom putovanju s albumom “Lipanj, srpanj, kolovoz”.

Dvostruki vinil “Lipanj, srpanj, kolovoz” možete kupiti po cijeni od 189 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te drugim vinil shopovima u Hrvatskoj, kao i putem webshopa Croatia Recordsa- Posjetite i službenu web stranicu albuma gdje možete pronaći detaljne informacije oko izdanja kao i tekstove svih pjesama.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X