Pink Floyd izdaju mamut box-set ‘The Early Years 1965-1972’

U setu će biti čak 27 CD-ova koji će uključivati i neobjavljene pjesme i rijetke demo snimke iz najranije perioda benda.

pink floyd box set mainNa čak 27 diskova bit će ukupno 130 pjesama, što čini čak 12 sati audio i 15 sati video snimaka. Na videu će biti objavljene rijetke snimke ranih koncerata i igrani filmovi. U setu će također biti i 7’’ singlice i kolekcionarske memorabilije.

Kolekcionari će tako dobiti priliku da ovim box-setom čuju evoluciju benda i svjedoče njihovoj ulozi u kulturalnoj revoluciji od najranijih godina benda, do perioda prije objavljivanja kultnog albuma “The Dark Side Of The Moon”.

Luksuzno kolekcionarsko mamut izdanje “The Early Years 1965-1972” bit će objavljeno 11. studenog, a istog će dana izaći i financijski povoljniji dvostruki CD “The Early Years – CRE/ATION”

U međuvremenu, David Gilmour je izjavio kako je s grupom definitivno gotovo. Posljednji album “The Endless River” Pink Floyd su objavili u studenom 2014. bez sudjelovanja Rogera Watersa.

Popis pjesama možete provjeriti OVDJE.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Tags:

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X