Počinje Jazz.hr/proljeće – Šest koncerata u četiri dana, a mi smo podijelili festivalske ulaznice

Festival Jazz.hr/proljeće počinje danas u Zagrebu, a u četiri dana festivala na pozornici Kontese i u Muzičkoj akademiji nastupit će redom ponajbolja imena domaće i svjetske jazz scene. Ravno do dna je podijelio 2×2 festivalske ulaznice za sve večeri.

Vanessa Rubin (Foto: Luca Vantusso)

Prvog dana festivala, 15. svibnja, u Kontesi će s početkom u 21 sat nastupiti pobjednici natječaja Nove nade jazza “Marjan Marjanović”, a iste večeri će nastupiti Ratko Divjak sa svojim kvartetom. Zadeno Trio je talijanski višestruko nagrađivani jazz trio, a festivalu Jazz.hr/proljeće nastupit će 16. svibnja u Kontesi s početkom u 21 sat. Dan kasnije, u petak 17. svibnja na Muzičkoj akademiji u Koncertnoj dvorani Blagoje Bersa će publika imati priliku poslušati sjajnu Vanessu Rubin. Pjevačica će nastupiti s Jazz Orkestrom Muzičke akademije pod vodstvom dirigenta Saše Nestorovića, a koncert počinje u 19:30 sati. Nakon koncerta legendarne Vanesse Rubin program će se nastaviti u vokalnom stilu u Kontesi gdje publiku očekuje nastup perspektivnih hrvatskih jazz glazbenika uz pratnju jazz tria. Za nastup ih je pripremila pjevačica i pedagoginja Lela Kaplowitz. Black Art Jazz Collective je posvećen pronalaženju novih smjernica u jazzu kao važnoj afroameričkoj umjetničkoj formi. U Zagreb stižu 18. svibnja, a koncert će u Kontesi početi u 21 sat. U nedjelju 19. svibnja će se u dvorani HDS-a s početkom u 11 sati održati glazbena radionica Black Art Jazz Collectivea.

Jazz.hr/proljeće 2019.

Glavna misao vodilja Jazz.hr-a je omogućiti domaćoj publici dolazak na koncerte najkvalitetnijih jazz glazbenika, educirati mlade glazbenike kroz koncerte, radionice i direktnu suradnju sa svjetskim zvijezdama, kao i dogovoriti međunarodne suradnje, na način da hrvatskim jazzistima otvore vrata za nastupe na stranim pozornicama. Ulaznice za proljetno izdanje Jazz.hr-a u prodaji su putem sustava ulaznice.hr.

Ravno do dna je podijelio 2×2 festivalske ulaznice za sve večeri.  Točan odgovor na pitanje: Koliko koncerta će biti održano u četiri dana na predstojećem Jazz.hr/proljeće festivalu? glasi: Šest. Po dvije festivalske ulaznice dobile su Nadia Drmac i Gordana Dajević.

Napomena: Za svaki koncert posebno će ulaznice biti na ulazu u koverti pod imenom dobitnice.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X