Povratak hrvatskog rock industrial benda KOH nakon osam godina

Nakon gotovo osam godina izbivanja, KOH se vraća na alternativnu domaću rock scenu tvrdom industrial singlicom ‘Gave You All’ koju prati manični video uradak.

  • 10
    Shares
KOH ‘Gave You All’

U novom, pojačanom sastavu, mikrofon je preuzeo Chris Ian, Zagrebačkoj publici poznatiji iz također autorskih bendova Killed A Fox i Malady Lane. Za produkciju i miks zaslužan je Mario Tomašković, a za video spot Pulsar Produkcija. Album prvijenac naziva “Fabryka” izlazi na ljeto 2019. godine.

KOH je u osnovnoj postavi nastao 2003. godine u Karlovcu, a nakon mnogobrojnih nastupa po klubovima i festivalima u široj regiji, 2008. izlazi EP naziva “The Censor EP” koji je odlično primljen od publike i glazbene kritike u regionalnim underground krugovima. Žanrovski, glazba je pod utjecajem različitih stilova – alternative/industrial/electronic/ambient/rock/metal, a u fokusu je spajanje zvučnih elemenata elektroničke i rock/metal glazbe. Prva faza postojanja u originalnom sastavu okončava nastupom na velikom Exit festivalu 2010. godine, nakon čega bend ulazi u fazu mirovanja. Od 2015. radi se na novom materijalu, u novoj postavi, a i sama glazba je sada mnogo stilski definiranija i zrelija.

KOH sačinjavaju:

Chris Ian – vokal
Bojan Petković – gitara
Dario Lonjak – elektronika
Bojan Ulemek – bubanj
Mario Tomašković – bas gitara

Režiju za spot “Gave You All” potpisuje Dario Lonjak, a montažu Valent Balun u produkciji Pulsar Produkcije.

  • 10
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh