Priprema se ‘reboot’ serije ‘Buffy, ubojica vampira’, nove epizode već od sljedeće godine

Špekuliralo se, dosta dugo, da će se po uzoru na, komotno možemo reći kultnu seriju, snimiti dugometražni film, no kako to obično biva, sve se preko noći preokrenulo i serija ‘Buffy, ubojica vampira’ će, izgleda, zaživjeti u novom televizijskom ruhu.

  • 6
    Shares
‘Buffy, ubojica vampira’, logotip serije (izvor: Wikipedia)

Originalni tvorac serije Joss Whedon ključni je čovjek i iza “reboota” i biti će izvršni producent serije, a Monica Owusu – Breen koja je kao scenaristkinja radila, između ostalih, i na seriji “Lost”, “Alias” s Jennifer Garner i “Agents of S.H.I.E.L.D.” biti će nova glavna potpisnica serije.

Novo izdanje producenti opisuju kao “modernu interpretaciju, koja će biti izgrađena na mitologiji originala”. Kako izvještava Variety, “reboot” će paziti i na rasnu različitost pa će, umjesto Sare Michelle Gellar, glavnu ulogu preuzeti crna glumica.

Serija još nije pridružena nijednoj televizijskoj mreži ili streaming platformi i ne zna se kada bi točno moglo krenuti s emitiranjem, no u svakom se slučaju radi o narednoj godini. Podsjećamo, originalna “Buffy” emitirala se punih sedam sezona i u 145 epizoda zaživjela je kao kultna junakinja 90-ih. Nakon gašenja serije 2003. godine, “Buffy” je svoju borbu s vampirima i čudovištima iz svih kuteva pakla nastavila u stripovskom formatu.

  • 6
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X