Procurile fotografije koje konačno otkrivaju Joaquina Phoenixa u punom kostimu Jokera

Nove fotografije prikazuju Joaquina Phoenixa kao Jokera u punom kostimu kako se zlobno udaljava od nekakve gužve u njujorškoj podzemnoj.

Joaquin Phoenix (izvor: YouTube)

Fotografije je prva podijelila platforma TMZ, a po slikama koje imamo prilike vidjeti, čini se, da je Phoenix, suprotno predviđanjima ipak dobio čitavi “karnevalski look” za koji se, posljednjih mjeseci, pričalo da će ga Phillips i Scorsese, redatelj i producent filma, nekako pokušati izbjeći, odnosno ublažiti.

Bilo bi neobično ne primjetiti i da Phoenixov Joker poprilično nalikuje onom Heatha Ledgera, naročito sa zelenkastom, prljavom zalizanom kosom. Ostaje vidjeti kakva će biti interpretacija. “Joker” redatelja Todd Phillipsa jedan je od najiščekivanijih filmova u 2019. godini. Uz Phoenixa, film je okupio impresivnu glumačku postavu u kojoj će se naći i Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy itd.

Ono što produkcija najavljuje od filma jest da će Phoenix, po Phillipsovoj i Scorsesevoj ideji, u filmu koji će objasniti Jokerovo podrijetlo, glumiti propalog komičara, da producent i redatelj nastoje snimiti najmračnijeg Jokera do sada i da će se film, kako studio opisuje, posvetiti tomu da “uđe u svijet čovjeka kojeg društvo više ne uzima u obzir, a da se pritom ne radi tek o gruboj karakternoj studiji, nego o široj opomeni čovječanstvu.”

Film u kina stiže 4. listopada naredne godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X