Procurile fotografije koje konačno otkrivaju Joaquina Phoenixa u punom kostimu Jokera

Nove fotografije prikazuju Joaquina Phoenixa kao Jokera u punom kostimu kako se zlobno udaljava od nekakve gužve u njujorškoj podzemnoj.

  • 6
    Shares
Joaquin Phoenix (izvor: YouTube)

Fotografije je prva podijelila platforma TMZ, a po slikama koje imamo prilike vidjeti, čini se, da je Phoenix, suprotno predviđanjima ipak dobio čitavi “karnevalski look” za koji se, posljednjih mjeseci, pričalo da će ga Phillips i Scorsese, redatelj i producent filma, nekako pokušati izbjeći, odnosno ublažiti.

Bilo bi neobično ne primjetiti i da Phoenixov Joker poprilično nalikuje onom Heatha Ledgera, naročito sa zelenkastom, prljavom zalizanom kosom. Ostaje vidjeti kakva će biti interpretacija. “Joker” redatelja Todd Phillipsa jedan je od najiščekivanijih filmova u 2019. godini. Uz Phoenixa, film je okupio impresivnu glumačku postavu u kojoj će se naći i Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy itd.

Ono što produkcija najavljuje od filma jest da će Phoenix, po Phillipsovoj i Scorsesevoj ideji, u filmu koji će objasniti Jokerovo podrijetlo, glumiti propalog komičara, da producent i redatelj nastoje snimiti najmračnijeg Jokera do sada i da će se film, kako studio opisuje, posvetiti tomu da “uđe u svijet čovjeka kojeg društvo više ne uzima u obzir, a da se pritom ne radi tek o gruboj karakternoj studiji, nego o široj opomeni čovječanstvu.”

Film u kina stiže 4. listopada naredne godine.

  • 6
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X