Rammstein kreću na turneju s 2000 litara nafte

Bliži se datum nastupa Rammsteina u Zagrebačkoj areni 8. studenog u sklopu ‘Made in Germany 1995 – 2011’ turneje. Premijerni nastup bit će u Bratislavi 6. studenog.

Rammstein (RDD)

Na ovoj turneji koristit će 2000 litara nafte! Pozornica na kojoj će svirati, pjevati, skakati, paliti i što sve ne, teška je oko 40 tona i zahtijeva puno vremena (i ljudi) za postavljanje. Tko je bio na prošlom koncertu u Zagrebu, posvjedočit će tomu da im pozornica ne predstavlja granice, već su bili i u publici plutajući u čamcu, a možda su i poletjeli? Rammstein će svirat dvadesetak pjesama – najveće hitove napravljene u Njemačkoj između 1995. i 2011. godine, ali i neke novije i manje poznate pjesme kako bi i najveći fanovi bili potpuno zadovoljni.

U 6 godina izdali su 6 studijskih albuma, live album i 3 DVDa. Neki od studijskih albuma izdani su u nekoliko verzija pa će tako i novi (best of) album izaći u standardnom izdanju, deluxe izdanju i deluxe metal box uzdanju. Best of se očekuje krajem studenog.

Na turneji je zasad potvrđeno 46 koncerta, od kojih je dio i u 2012. godini. Na koncertima koji će se održati u 2011. godini predgrupa su švedski bend Deathstars. Vatreni imidž benda i goruća želja obožavatelja da ih vide na koncertu zagrijali su i prodaju ulaznica Puno koncerta na turneji je već rasprodano, a kako se čini, i Zagrebački koncert ide u tom smjeru. Fan pit je već rasprodan.

Cijena ulaznica:

FAN PIT: 380 kn (RASPRODAN)
PARTER: 330 kn
SJEDENJE TRIBINA DOLJE: 330 kn
SJEDENJE TRIBINA GORE: 290 kn
LOŽA: 600 kn (RASPRODANA)

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X