Ravno u Tvornicu na INKUBATOR!

Ravno do dna i Tvornica kulture pokreću novu koncertnu akciju za mlade ili neafirmirane autorske izvođače. Prvi datum okupljanja u Malom pogonu je 25. rujna. Razlog, dobra svirka & dobra vibracija.

Ravno do dna i Tvornica kulture

Prije godinu i pol dana započeli s radom odredili smo dalekosežni cilj da ćemo biti medij koji će posvećivati pažnju onima koji ostavljaju istinski pečat na kotaču vremena koji nas sve melje, a to su oni iza kojih bi trebalo ostati nešto kvalitetno za buduće naraštaje.

Ravno do dna sada kreće korak dalje. U suradnji sa zagrebačkom Tvornicom kulture svakog posljednjeg utorka u mjesecu organizirat ćemo koncerte za izvođače i bendove kojima se ne pridaje previše pažnje, a po našem skromnom mišljenju zaslužuju svoj prostor. Najviše ćemo se fokusirati na one koji se često nazivaju ‘neafirmiranima’, ali to neće biti pravilo. Također ćemo se potruditi u Malom pogonu (gdje će se održavati Inkubator) zagrebačkoj publici i svima koji se tako osjećaju predstaviti zanimljiva imena kako iz cijele Hrvatske, tako i iz cijele regije.

Cilj nam je da glazbenici koje ćemo predstaviti dobiju medijski tretman na našem portalu u smislu najava i predstavljanja na način koji to imaju veća i poznatija imena. I najvažnije od svega, dostojno predstavljanje uživo na kvalitetnoj opremi u jednom od najboljih klupskih prostora u Zagrebu.

Svojim dolaskom publika će svakako dati doprinos nezavisnoj sceni, a mi ćemo se potruditi da za simboličnu cijenu ulaznice dobiju dovoljnu zadovoljštinu.

Na svakoj večeri Inkubatora predstavit ćemo najmanje dva, odnosno najviše tri izvođača, što mislimo da je optimalni broj za dobar cjelovečernji provod i ugodnu atmosferu.

Prva večer Inkubatora dogodit će se još ovog mjeseca u utorak 25. rujna, a sve detalje o tome tko će nastupiti doznat ćete ubrzo na stranicama portala Ravno do dna, kao i na službenim stranicama Tvornice kulture.

Svi zainteresirani autori i glazbenici mogu slati svoje materijale u fizičkom obliku na adresu: RDD, Prilaz baruna Filipovića 13, 10 000 Zagreb, ili nas jednostavnije mogu kontaktirati na [email protected] i u mailovima poslati kratku povijest, fotografiju, kao i linkove na kojima se može preslušati njihova autorska glazba.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X