Rod Stewart proglašen vitezom

Sir Rodu Stewartu vitešku je čast ukazao princ William na svečanosti rođendanske proslave kraljice u Buckinghamskoj palači, zbog časnog služenja glazbi i dobrotvornog rada.

Rod Stewart (Foto: Rodstewart.com)
Rod Stewart (Foto: Rodstewart.com)

“Razgovarali smo o glazbi i on je rekao: “Divno je da se još držiš”, a ja sam mu odgovorio: “Moram, imam osmero djece!”, izjavio je sir Rod Stewart nakon susreta s princom Williamom, dodavši kako mu je ovaj čestitao na dugotrajnoj i plodnoj karijeri. Sir Rod Stewart je obznanio i kako ga ova titula usrećuje i žali što što mu roditelji nisu doživjeli da to vide.

Sir Stewart ima 71 godinu, a u svojoj je plodnoj karijeri prodao više od 100 milijuna albuma širom svijeta. Karijeru je započeo solo albumom “An Old Raincoat Won’t Ever Let You Down” 1969. godine.

Uz pjevača, vitezom su na ovoj svečanosti imenovani i nogometaš Alan Shearer, astronaut Tim Peake, kao i televizijski voditelji Ant i Dec, a početkom godine vitezom je postao i Van Morrison.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X