Róisín Murphy debitira kao glumica u Netflixovoj fantasy seriji ‘The Bastard Son & The Devil Himself’

Róisín Murphy je moćna vještica Mercury.

Róisín Murphy u Netflixovoj fantasy seriji ‘The Bastard Son & The Devil Himself’

Róisín Murphy trebala bi imati svoj glumački debi kao Mercury, moćna vještica u Netflixovoj nadolazećoj seriji “The Bastard Son & The Devil Himself”, čija bi premijera trebala biti 28. listopada.

Fantasy dramska serija, temeljena na hvaljenom romanu Sally Green za mlade iz 2014. “Half Bad”, smještena je u svijet u kojem su frakcije vještica u sukobu i prati priču o Nathanu Byrnu, sinu opasne Krvave vještice po imenu Marcus Edge.

“Radi se o mladiću koji želi pronaći sebe”, objasnila je Murphy za NME i dodala: “Ne poznaje svog oca. Ispada da je njegov otac pomalo seronja. Moj lik skuplja moćnu krv. Krv je neka vrsta valute u ovom svijetu – potrebna vam je određena krv da biste transcendirali u kakvu god vrstu vještice bili s 18 godina. To je parabola o odrastanju.”

Murphy, koja je postala poznata tijekom 90-ih kao polovica pop dua Moloko, nije razmišljala o glumi prije nego što joj je prišao redatelj serije. “Mislim da je redatelj moj obožavatelj”, rekla je.

“Sigurno je nešto isplanirao usput, a onda se ova vještica pojavila i bilo je očito da je uloga stvorena za mene.  Kad su mi ponudili tu ulogu bila sam malo iznenađena, da budem iskrena, i nisam vjerovala da to mogu učiniti, ali pokušala sam kod kuće i preko telefona, samo čitajući scenarij, i svima se svidjelo. Pa sam iz znatiželje prihvatila posao.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X