Rundek i Ekipa rasprodali pet koncerata u KSET-u

U prodaji još samo ulaznice za šesti koncert.

Darko Rundek (foto: Live Production)

U svega tri dana Rundek i Ekipa rasprodali su pet od ukupno šest koncerata koje će odsvirati u zagrebačkom KSET-u. U prodaji su ostale jedino ulaznice za svirku 8. prosinca koje će biti rasprodane najkasnije kroz nekoliko dana.

Serija nastupa u KSET-u krenut će 28. studenog. Bit će to najintimniji koncerti koje je su Rundek i Ekipa svirali u puno godina, jer je po danu dostupno 240 ulaznica. Očekivano, prvoobjavljenih pet datuma je razgrabljeno brzo, pa je dodan posljednji, šesti dan – 8. prosinca. Nakon što se on rasproda neće se dodavati više koncerata.

Ususret koncertima Darko Rundek je izjavio: “Ima nekih stvari koje se mogu podijeliti/razmijeniti/zajedno doživjeti, samo IZBLIZA. Nevidljive su na velikoj sceni, ne možeš ih osjetiti preko zvučnika i ekrana. U KSET-u smo dovoljno blizu za to. U ovom vremenu manipulacije i strepnje treba nam povjerenja, igre i slavlja. Kako ove godine slavimo 20. rođendan Ruku, dat ćemo više prostora pjesmama s tog albuma. Dobrodošli!”

Ulaznice po cijeni od 140 kn su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr, kao i u Dirty Old Shopu i Rockmarku.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X