Stonesi obradili Beatlese na Desert Trip festivalu

The Rolling Stones odsvirali cover ‘Come Together’ od The Beatlesa na Desert Trip festivalu u Californiji.

The Rolling Stones na Desert Trip festivalu
The Rolling Stones na Desert Trip festivalu

The Rolling Stones bili su headlineri prvog dana Desert Trip festivala u kalifornijskom gradiću Indio, na istom mjestu gdje se održava Coachella. Set su odsvirali poslije Boba Dylana, a kako na festivalu sviraju legende stare garde rock’n’rolla, festival je u medijima prozvan “Oldchella”.

“Pokušat ćemo odsvirati pjesmu jednog relativno nepoznatog beat benda. Možda ćete ga se sjetiti, mi ćemo sad pokušati odsvirati cover jedne njihove stvari”, najavio je Mick Jagger publici netom prije no što je bend počeo svirati početne taktove “Come Together” s albuma “Abbey Road” od The Beatlesa.

Jagger je za vrijeme seta progovorio i o posprdnom nadimku “Oldchella”, rekavši kako se večeras ne želi šaliti na račun starosti, te dodao: “Dobrodošli u starački dom Palm Springsa za nježne engleske muzičare”.

Festival Desert Trip održava se dva vikenda zaredom, a na njemu će nastupiti i Paul McCartney, Bob Dylan, Roger Waters i Neil Young.

Prošloga su tjedna The Rolling Stones najavili detalje izlaska njihovog novog cover blues albuma “Blue & Lonesome” koji će biti objavljen 2. prosinca za Polydor.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X