Tarantinov ‘Once Upon a Time in Hollywood’ otkrio zanimljive postere prije premijere u Cannesu

Riječ je o lažnim posterima za filmove junaka kojeg igra Leonardo DiCaprio.

Once Upon a Time in Hollywood

Najnoviji film redateljske zvijezde Quentina Tarantina, “Once Upon a Time in Hollywood” službeno je dodan na program filmskog festivala u Cannesu, a sada su objavljena i dva postera koja prikazuju filmove glumca kojeg tumači Leonardo DiCaprio.

Prvi od njih nosi naslov “Operazione Dyn-o-mite!”, dok je drugi spaghetti vestern “Kill Me Now Ringo, Said The Gringo”. Talijanski naslovi posveta su žanru spaghetti westerna čiji je Tarantino poznati obožavatelj.

Premijera u Cannesu znakovita je budući da ove godine Tarantino slavi 25. obljetnicu otkako je njegov legendarni “Pulp Fiction” tamo osvojio Zlatnu palmu. “Strahovali smo da film neće biti dovršen na vrijeme, ali Tarantino četiri mjeseca nije izašao iz montaže, pa će film ipak biti prikazan u 35 mm u pratnji glumačke postave,” izjavio je organizator Thierry Frémaux.

U “Once Upon a Time in Hollywood” osim DiCaprija glume i Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Dakota Fanning, Damian Lewis, Bruce Dern, Scoot McNairy te Luke Perry. Film u redovnu u distribuciju kreće krajem srpnja.

Once Upon a Time in Hollywood

 

Once Upon a Time in Hollywood

Zadnje od Vijesti

Umro je Bill Withers

Pjevač koji će zauvijek ostati upamćen po evergrinu 'Ain't No Sunshine' umro
Idi na Vrh
X