The Garden Tisno – neotkriveni muzički raj

Prema prvim informacijama, The Garden Festival pronašao je idealan novi dom.

Plaža u Tisnom

Nakon šest uspješnih godina festival koji je probio led za mnoge druge glazbene festivale na našoj obali seli se iz Petrčana u Tisno. Nova lokacije je neotkriveni muzički raj koji točno ocrtava principe festivala i spaja odmor sa jedinstvenim glazbenim iskustvom. Tisno je mjesto koje je nastalo na tjesnacu, dijelom na otoku Murteru, a dijelom na kopnu, pa se u mjestu nalazi i pokretni most koji Murter povezuje s kopnom. Najmlađe je mjesto na otoku, a uz smještaj koji nude apartmani, sobe, kuće za odmor, hotel, mjesto vam nudi uživanje u zelenilu, prostranim trgovima, dugoj šetnici i lijepim stjenovitim plažama natkrivenim šumom. Grad sa svojim idiličnim izgledom i sadržajima malo koga će ostaviti ravnodušnim, a smješten je točno između Zadra i Splita.

Udaljenosti od novog Gradena

Nick Colgan jedan od osnivača The Garden Festivala izjavio je: “Zbilja osjećamo da smo našli novi dom koji je ono što smo zamislili i s prvom lokacijom, ali smo evoluirali od naših početaka i nova lokacija nam omogućava da iskoristimo sve što smo naučili kroz ovih zadnjih par godina. The Garden Tisno ima svoje vlastito malo selo, na kojem se nalazi 80 apartmana kapaciteta za 300 ljudi, kao i također 30 Indian Shikar šatora s električnim ventilatorima, rasvjetom, pravim krevetima, garderobom i trijemom. Također je postavljeno i 120 lokacija za goste festivala koji će donijeti svoju vlastitu opremu za kampiranje. Osim smještaja festival će ponuditi i ono po čemu smo poznati i ono zbog čega se gosti godinama vraćaju, a to su dva puta dnevno zabave na brodu, zabave na glavnoj pozornici i Tiki bar pozornici na plaži i skroz novi klub Barbarella. Cijela lokacija se nalazi uz samo more koje zbilja izgleda nevjerovatno kristalno čisto tako da ono po čemu je Garden najpoznatiji, ples uz more na suncu ili na mjesečini ostaju kao i naše nevjerovatno ozvučenje.”

Najveće promjene se odnose na klub Barbarellas koji će sada biti dostupan svim gostima festivala i opet će biti domaćin svjetski poznatim promotorima klupske glazbe, na kompletno novoj lokaciji koja se nalazi na otvorenom sa punom većim kapacitetom nego dosad. Također blizu obale i udaljen svega 10 minuta od Garden Villagea, omogućit će da svi dožive poznate barbarellas after partye. Organizatori su pripremili specijalan prijevoz koji će olakšati dolazak u klub i povratak do smještaja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X