Podijelili smo ulaznice za Seven Mouldy Figs, Moř i No No Instigator u Tvornici kulture

U petak 16. rujna u Tvornici kulture Seven Mouldy Figs će promovirati novi album, a line-up će pojačati grupe Moř i No No Instigator. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Seven Mouldy Figs
Seven Mouldy Figs

Seven Mouldy Figs (7MF) je alternativni rock bend iz Zagreba. Osnovan je 2012., a aktivan od trećeg mjeseca 2013. godine. Uz poneke promjene u postavi bend na ljeto 2014. postaje trio i nastavlja u pomalo eksperimentalnom smjeru s Laurom N. (bubnjevi i back vokal), Laurom M. (bas gitara i back vokal) i Lucijom (gitara i vokal). 7MF iza sebe ima dva EP-a, mnoštvo koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Švedskoj, Srbiji i BiH te izvodi samo autorske pjesme na engleskom jeziku. Svoj album prvijenac “Labyrinth” promovirat će upravo u Tvornici Kulture.

Moř (čitaj Morž) je nastao 2010. godine kada su se putevi trojice mladića ukrstili u Zagrebu. Do početka 2014. godine svirali smo isključivo u garaži pred malobrojnom publikom prijatelja i slučajnih posjetitelja, no tada smo na mala vrata izašli i počeli svoju glazbu polaganim tempom prezentirati publici u klubovima u Hrvatskoj i Sloveniji. Sve je počelo uobičajenim neobaveznim jammanjem, te se kompletna estetika naše glazbe nekoliko puta potpuno promijenila, no konsenzus je postignut konačnim zalaskom u instrumentalni rock. Koliko je široka i otvorena ta odrednica, toliko je i Moř versatilan i podložan promjenama. Jesen nakon poduže ljetne stanke donosi ponovno okupljanje benda u punoj snazi, nove probe, te naravno, novu koncertnu sezonu tijekom koje ćete moći uživati u našem zvuku i bradama. U studenom 2014. izdali smo naš prvi album naslovljen „Goodbye Standards“ koji je dostupan na našem bandcampu za „name-your-price“.

No No Instigator novo je ime na underground sceni. Bivši su to članovi nekih minulih zagrebačkih bendova, a broj im varira od dva do četiri. Uz klasičnu postavu bas, bubanj i gitara vole eksperimentirati i s ritam mašinom. Njeguju lo-fi estetiku, minimalizam, ritmičnost i atmosferičnost. Zvuk im je mračan, utopljen u šume reverba i deelaya. Tekstovi su im na engleskom jeziku. Prvi materijali su snimani u sobi jednog od članova i materijal se trenutno nalazi na miksanju u šumama Kustošije, točnije u studiju Kramasonik.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove debitantski album grupe Seven Mouldy Figs koji će grupa promovirati u Tvornici? glasi: “Labyrinth”. Po dvije ulaznice dobije su Jasenka Novak i Petra Nikolić. Dobitnice ulaznice čekaju na ulazu u Tvornicu uoči koncerta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X