Ivo Gregurević preminuo je dan ranije nego što se mislilo, uzrok smrti još uvijek nepoznat

Još uvijek se sliježe početna nevjerica vezana uz odlazak našeg glumačkog barda. Primjerice, još je 30. prosinca bio na setu, snimajući novi film u režiji Ivana Gorana Viteza – ‘Dopunska nastava’.

  • 16
    Shares
Ivo Gregurević (izvor: YouTube)

Kako doznaje Jutarnji List, Gregurević, sudeći po neposrednoj obdukciji, nije preminuo jučer, već na samu Novu godinu, 1. siječnja. Teško može simboličnije od toga budući da je po tome Gregurević preminuo istog dana kada i njegov veliki prijatelj, mentor i još jedna veličina – Fabijan Šovagović.

Još uvijek nije potvrđen točan uzrok smrti, no u kuloarima se opetovano spominje težak moždani udar koji je Gregurević preživio prije 11 godina, na snimanju “Kino Like” a što je posljedično dovelo i do toga, navode njegovi kolege, da je u zadnje vrijeme nešto teže pamtio tekstove.

Gregurevića je u beživotnom stanju, jučer, pronašla njegova partnerica s kojom je i živio. Od glumačkog se barda danas oprašta čitava regija, mnogi kolege, glumci redatelji ali i “obični” filmski entuzijasti čije je živote neposredno obogaćivao. Još nema konkretnih i točnih informacija o sprovodu, no Gregurević će, izgledno je, biti pokopan u rodnom Orašju.

  • 16
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X