Leut magnetik objavio spot za singl ‘Celuloza’

Režiju spota potpisuje Marko Ercegović koji je sjajno uhvatio atmosferu pjesme.

Leut Magnetik (foto: Mudri brk)

Splitski bend Leut Magnetik nakon 11 godina diskografske stanke je 1. travnja ove godine objavio novi album “Celuloza” i oduševio kritiku i sve ljubitelje sjajne glazbe. Kao i album, danas je bez ikakve najave objavljen i video spot za singl “Celuloza”. Režiju spota potpisuje Marko Ercegović koji je sjajno uhvatio atmosferu pjesme.

Album se u prvom tjednu od objave našao među najpopularnijim izdanjima na glazbenoj platformi Deezer, a ni kritika nije štedila riječi hvale.

Kultni status Leut Magnetik je stekao početkom dvijetisućitih kada su objavili žanrovski različite sjajne albume “B612” i “Leut Magnetik” kojima su osvojili nominaciju za MTV nagradu te Porina za najbolji album urbane klupske glazbe. 2011. godine objavili su dva singla “ARHITEKT” i “sam na plesu” popraćene nagrađenim video spotovima mladih video umjetnika Branke Valjin i Natka Stipaničeva. Osim navedenih izdanja iza sebe imaju i brojne koncerte kojima su ostavili dubok trag na sceni te utjecali na brojne mlade bendove.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X