Massive Attack objavili isječke dviju novih pjesama preko njihove aplikacije Fantom

Na aplikaciji Fantom dostupni su isječci pjesama ‘Come Near Me’ i ‘The Spoils’. Aplikacija je pokrenuta početkom godine, a dizajnirao ju je djelomično Robert del Naja. Opisana je kao ‘čulni muzički player koji remiksira i mijenja pjesme na jedinstven način koristeći različite okolišne varijable uključujući lokaciju, pokret, dio dana, otkucaje srca i dr.’.

Massive Attack
Massive Attack

Massive Attack su već koristili Fantom kako bi najavili pjesme s EP-a “Ritual Spirit” koji je službeno objavljen u siječnju ove godine, a ovim nastavljaju započetu tradiciju.

Početkom srpnja Massive Attack su bili headlineri prve večeri ovogodišnjeg British Summer Time festivala u londonskom Hyde Parku, a tijekom seta izveli su “Eurochild”, pjesmu koju nisu izvodili punih 18 godina od njezinog nastanka 1994. Bio je to njihov odgovor na britanski Brexit, a popratili su je 3D izjavom: “Nismo očekivali da ćemo ovo izvoditi dvadeset godina kasnije kao rekvijem.”

U Bristolu će 3. rujna biti održan veliki cjelodnevni show na kojemu će trip-hoperi svirati nakon dosta vremena u svom gradu, a podrška će im biti Primal Scream i Skepta.

U Hrvatskoj će Massive Attack nastupiti 24. kolovoza na Dimensions Festivalu u Areni u Puli.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X