Oni i DJ Nole nastupaju ispred Generala Wooa u Tvornici

Tjedan uoči velikog nastupa General Wooa u Tvornici kulture poznati su izvođači koji će otvoriti koncert 27. rujna. Kao predgrupa nastupit će grupa Oni i DJ Nole.

General Woo

Hip hop trio Oni čine MC-i iz Zagreba Jantar, Kali i Scriptor. Svaki od njih iza sebe ima niz izdanja u posljednjih devet godina, kako unutar raznih grupa i kolektiva (Dregermajster Crew, Sinestet), tako i kao solo artisti. Ideja o zajedničkom radu dolazi 2011. kada započinju stvarati pjesme u suradnji s producentom KolAK47-om. Produkt posljednje tri godine predstavit će u Tvornici kulture.

DJ podršku MC-ima dat će DJ Nole, aktivni slušatelj i sakupljač domaćeg i stranog hip hopa zadnjih petnaestak godina. Nekoliko sezona unazad okrenuo se k vinilu, 2012. Kupio prvi par gramofona i nedugo zatim krenuo s puštanjem muzike po klubovima.

U Tvornici kulture Woo će predstaviti “Pad sistema” koji se logično nastavlja na njegovo remek djelo iz 2011. “Verbalni delikt”. Pionir hip hopa na brdovitom Balkanu, osnivač legendanih Tram 11 i jedan od najjačih i najutjecajnijih repera naše regije isporučio je tada album kojeg je malo tko očekivao, a koji je poput atomske bombe odnio sve pred sobom. Tri godine kasnije život nam je tri puta teži, pa se shodno tome i Woo tri puta ljući. Vukovarac je popizdio i ispaljuje rafale stihova u čak 24 pjesme nakrcane opasnim rimama, teškim beatovima i impresivnom listom gostiju. U tekstualno i produkcijski najzrelijem izdanju dosad Generalu su pomogli producenti Sett, Dirty Hairy i DJ Goce, dok je mikrofon podjelio s dugim nizom gostiju među kojima su Ivana Kindl, Sett, Stoka, Pendrek, Ajs Nigrutin, Suicide, Sunny Sun, Kandžija, Toxara, MC Rima, Brka, Karizmatik, Doki Dok i 3ki Stil.
Najavni singl bio je pravi ljetni hit “Rolaj”, a u ponedjeljak 1. rujna zamjenila ju je pjesma “Ja sam ulica” čiji videospot je režirao Woo-ov stalni suradnik Danijel Tipura – Tipi.

Saznajte više: General Woo u Tvornici kulture

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X