Pips Chips & Videoclips objavili novi singl ‘Kung fu lekcije’

Točni kao sat, Pips Chips & Videoclips i prije ove zime objavljuju novi singl naziva ‘Kung fu lekcije’.

  • 15
    Shares
Pips Chips & Videoclips (Foto: Roberto Pavić)

“Kung fu lekcije” peta je pjesma u posljednje dvije godine koju Pipsi objavljuju u polugodišnjem ritmu (“Jacques Cousteau”, “K1”, “Tek da nas podsjeti”, “3PM”).

“Posolili smo se prstohvatom seventies-porno movies sounda, mada, ako mene pitate, što god svirali uvijek je prisutan taj punkerski gen u kojem glavom bez obzira bježimo od predvidljivosti i kalupljenja. “Kung fu lekcije” plesna je gorko­-slatka funky glupačica. Zezamo se, što drugo preostaje!?“ – objašnjava Dubravko Ivaniš.

Pips Chips & Videoclips – Kung fu lekcije

Na pjesmi gostuje Yaya na vokalno msolu, mada je „gostovanje“ prilično promašen termin. Naime, Yaya je odavno domaća u Pipsima.

Dubravko nastavlja: “O albumu ne razmišljamo jer se ne vidimo u konceptu koji je, barem kod nas, tržišno potpuno deplasiran. Albume nitko ne sluša, a nekmoli kupuje jer svima nam je koncentracija konačno srozana na razinu kretenizma – 3 minute najviše.”

Pjesmu “Kung fu lekcije” moguće je poslušati na Bandcamp profilu benda, a prve prilike za čuti ju uživo imat će Rijeka, 16.11., u Pogonu Kulture , te Zagreb, 1.12., na Pozitivnom koncertu.

  • 15
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X