‘Procurio’ novi album Davida Bowieja

Iako nas dijeli svega nekoliko dana od Bowiejevog 69. rođendana na koji namjerava objaviti soj 26. studijski album ‘Blackstar’, izdanje na kojem je radio u tajnosti dvije godine više nije tajno – supernovu sada vide mnogi.

David Bowie
David Bowie

I dok su “Game of Thrones” i “Daredevil” ‘najskidanije’ serije na piratskim stranicama za preuzimanje multimedijskih podataka, već je nekoliko noći na istima u glazbenoj kategoriji vrlo ‘klikan’ i ‘skidan’ “Blackstar” u trajanju od 40 minuta i svega sedam pjesama od kojih smo čak tri imali prilike čuti: “Sue (Tis a Pity She’s a Whore)”, naslovnu “Blackstar” i drugi singl “Lazarus” u izvedbi Michaela C. Halla.

Na njemu se našao i genije Mark Guiliana, što potvrđuje spekulacije o eksperimentalnom jazzu kojem zvuk stremi. Stoga, album zvuči doista drukčije, ali i mračnije od dosadašnjeg opusa Bowiejeve polustoljetne karijere što će javnosti biti potvrđeno 8. siječnja sa službenom objavom mračnoga kolosa iz pera Bowieja i produkcije, a koga drugoga nego Tonyja Viscontija.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X