Prvi put nastupila nova postava Fleetwood Maca bez Lindsaya Buckinghama

Bend je postavu ‘promiješao’ nakon otkaza Lindseyu Buckinghamu ranije ove godine.

  • 4
    Shares
Fleetwood Mac u TV showu Ellen Degeneres (izvor: YouTube)

Prvi put, od otkaza Lindseya Buckingham, imali smo prilike vidjeti kako izgleda nova postava Fleetwood Maca. Podsjećamo, gitaristu je suradnja otkazana u travnju nakon sukoba sa pjevačicom Stevie Nicks.

“Naše su probe morale krenuti u lipnju ove godine, a on je to htio prolongirati na studeni 2019. To je previše vremena”, ispričala je, svojedobno, Nicks.

Nova postava Fleetwood Maca sada uključuje gitaristu Heartbreakersa Mike Campbella i frontmena Crowded Housea Neila Finna, dok u bendu, jasno, ostaju Nicksova, Christine McVie, John McVie i Mick Fleetwood. Bend će na turneju 5. listopada ove godine, a u međuvremenu su nastupili u TV showu komičarke Ellen DeGeneres.

Bend je izveo dvije pjesme, “Gypsy” i “The Chain”, a umjesto Stevie Nicks, na potonjoj je pjesmi, glavne vokale pjevao pridošlica iz Crowded Housea, Neil Finn.

O otkazu se, u svibnju, oglasio i otpušteni – Lindsey Buckingham.

“Ono što su oni učinili – i to je jedini razlog zvbog kojeg sam zaista tužan – jest to da su naštetili 43-godišnjoj baštini benda koju smo tako mukotrpno gradili, a ta se baština očitovala u tome da se kolektivno izdignemo iznad svih poteškoća, ako ništa a ono da bi zadovoljili neke veće istine i ispunili neke veće sudbine.”

Pogledajte novi Fleetwood Mac u videima ispod.

  • 4
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X